9 comentaris a “Mallorca sense sang

 1. Ariany, Deià, Manacor, Sant Joan, Porreres, Santa Margalida, Santa Maria del Camí, Sencelles, Artà, Costixt, Puigpunyet, Consell, Campanet, Capdepera, Esporles, Lloseta, Algaida, Valldemosa, Son Servera, Palma i Mancor de la Vall.

  Anim al municipi de Sant Llorenç des Cardassar a formar part d’aquest moviment.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Debería ser para ayer!Todos los pueblos del mundo deberían ser antitaurinos o mejor dicho… Taurinos y defendiendo la vida del toro,no su cruel muerte! Evolución, abolición! Voto por un Sant Llorenç antitaurino!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Ahir ja s’aprovaren les mocions al Ple d’Alaró i Buger. Així doncs ja són 23 municipis declarats Antitaurins.

  Sant Llorenç no s’hi adhereix?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 4. Mallorca sense Sang destaca que Marratxí es va convertir ahir en el 24è municipi de les Illes que es declara antitaurí. A més, Llucmajor serà avui horabaixa el 25è a aprovar una moció que declararà el municipi antitaurí i lliure de circs amb animals.

  A Sant Llorenç segueixen passant bombes de fum

  http://www.arabalears.cat/balears/corrides-Illes-passa-convertir-se-record_0_1440456091.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=ara

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 5. Trob lloables i didàctiques aquestes declaracions programàtiques o d’idees quan afecten a qüestions damunt de les que un municipi o entitat no té competencies per regular, i sempre que mantengui una postura coherent amb temes afins o que tracten de la mateixa sensibilitat.

  Ara bé, opin que cauen en el ridícul argumental més gran que es pot imaginar, i en el despreci a la moral i intel·ligència aliena quan, al mateix temps que es fan aquestes declaracions de bones intencions, es duen a terme, des de la matiexa entitat, actuacions radicalment contràries al respecte dels animals. De què em serveix que un ajuntament es declari antitaurí quan alhora organitza concursos de ‘tiro pichón’ (en la llista de municipis antitaurins n´hi ha bastants)? De què em serveix que es declarins antitaurins ajuntaments que maneten galeres amb cavalls extenuats? Per què vull una declaració antitaurina quan existeix un zoo que va protagonitzar uns dels episodis de crueltat animal més manifests a Mallorca sense cap tipus de consequüència per part de les institucions públiques?

  En aquest sentit d’incoherència, llegeixo ara que el Parlament (Psib, Més i podemos) aprovarà una proposició no de llei (per què no fan una llei? M’agradaria que algú em pogués aclarir si és una qüestió de flata de competència llegislativa o simplement de posturig unit a covardia política) per decalar les balears antitaurina. Idó, per què no una llei de veritat?

  Si la raó de per què no es prohibeixi per llei és la declaració del PP dels toros com a patrimoni inmaterial (que podria ser bé…)… per què no es fa una llei per prohibir el vergonyós espectacle dels bous de fornalutx? per què no es prohibeix el tiro al pichon?

  Amb tot, i amb pena, crec que tot és més qüestió de propaganda polñítica en el pitjor sentit del terme, i no tant protecció del animals, en quant a polítics es fa referència….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Qui ho havia de dir… Estic d’acord amb el nostre intrèpid insecte. Som ben antitaurí però per ser coherents també hauríem de prohibir qualsevol acte que maltractàs els animals com exposa sa Libèl·lula.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 6. Sincerament per ser antitaurí, primer he de ser taurí. A Sant Llorenç no hi he vist masses corregudes de toros(encara no he trobat sa plaça) tot i que no dic que no n’hi hagi. Si no tenim “un problema” per què cercar-hi una solució? Per empatia? per que ara està de moda fer-s’hi per que tothom s’hi fa? És més fàcil veure i prohibir les barbàries foranes que les pròpies?.
  No m’agraden les lleis, dictats, opinions, etc que la premissa és “anti(blanc)” les premisses haurien de ser sempre amb una intenció positiva(és una visió purament personal).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada