Gran concert de la Glissando Band i Bob Sands al Teatre de Manacor

Sens dubte el món de la música és especial, és un món que uneix a moltes persones que gaudeixen de fer música junts, i a més, fan arribar la seva música al públic. Aquest és el cas de la Glissando Band, que esta formada per músics procedents de tots els indrets de Mallorca.

La seva cantant Cecília Giménez és de Pòrtol; la base rítmica esta formada per Salvador Font, i Jaume Riera, que són de Palma; Joan Garcies, de Lluchmajor, i Guillem Fullana de Porreres, trompetes; Guillem Nadal de Santanyi, i Mateu Riera, l’únic manacorí de la banda, Miquel Amengual, i Joan Amengual de d’Horta, que a més toquen el trombó; trombons Guillem Nadal, i Pedró Vallbona de Santanyi; saxos, Cesc Montané, de Sineu, Jordi Monserrat, de Palma, Kiko Guerrero, de Santanyi, Tomàs Fontin, d’Alaró, i Miquel Àngel de Lluchmajor.
M’agradaria saber com heu fan per reunir temps i coordinar agendes per assajar, ja que quasi tots són músics de diferents formacions, i que toquen amb diferents bandes. N’hi que encara estudien, altres amb la carrera musical acabada, grans músics sense títol acadèmic que es dediquen a les seves formacions de bandes de jazz, o el director de la Banda de Música de Santanyí, Pedro Vallabona.
La Glissando Band, ha fet concerts amb figures com Andrea Motis i Joan Chamorro (2012), David Pastor (2014), Sergi Vergés (2015). També ha treballat amb Franco Bombelli i Perico Linale.
El darrer concert el passat diumenge dia 13, al Teatre de Manacor amb Bob Sands, amb un solos excepcionals, a més d’un gran programa que va incloure cançons que han tocat i cantat entre d’altres: Count Basie orchestra, Ella Fitzgerald, Lena Horne, Duke Ellington, Buddy rich, Sarah Vaughan.
L’orquestra Glissando Band, fent les proves de sò abans del concert amb Bob Sands al Teatre de Manacor
IMG_2245

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada