La cançó en català de la setmana (106) Diversos Autors-Junts anirem més lluny

Queda tan sols una setmana per a l’esdeveniment històric més important d’aquest segle que ens afectarà (directe o indirectament), sigui quin sigui el resultat d’aquestes eleccions plebiscitàries del proper diumenge.

La peça que us faig arribar és precisament una versió de la cançó “Més Lluny” d’en Lluís Llach, que també intervé a la cançó juntament amb autors com Yvette Nadal, Cris Juanico, Pemi Rovirosa, Caïm Riba, Joan Reig, Joan Masdeu, Quim Mandado, Bikimel… i que és la cançó feta expressament per donar suport a la candidatura de “Junts pel Sí”.

2 comentaris a “La cançó en català de la setmana (106) Diversos Autors-Junts anirem més lluny

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada