L’Elefant Verd es muda

Potser que per allò de que un no és mai profeta a la seva terra,  tal vegada perquè no he sabut arribar al cor de les llorencines i llorencins, poser perquè els Elefants Verds no sóm gaire bons negociants o, definitivament, perquè a la vida tot són canvis, la secretària camaleopardis, el pòssum contramestre, els ocellets de paper A,B,C i D anunciam, no sense certa tristesa, que l’Elefant Verd deixa les terres llorencines.

Així mateix i amb molta il·lusió ens complau, a la secretària camaleopardis, al pòssum contramestre, i als ocellets de paper A,B,C i D anunciar el trasllat a un petit poble situat un poc més amunt del mapa i que comença per la primera lletra de l’abecedari: Artà. Allà emprendrem una nova aventura a l’actual llibreria Boliquet que de ben segur serà ben enriquidora i plena d’aventures.

Sense cap altre novetat, només ens queda donar les gràcies a tots aquells que des del primer moment heu estat al nostre costat: a la meva parella (pels inestimables consells, amor i pel ram de roses que em vas regalar) als meus pares (per la seva paciència, ànims i per pintar sempre les parets de blanc), a tota la gent que sense saber-ho heu fet possible aquest somni (Cati, per compartir Jeffers; Guillem, per compartir la teva comprensió del món; Rates Voladores, per volar amunt; Maria, per les delicioses tapes) i als pares que heu confiat en nosaltres a l’aventura educativa. A tots, gràcies de tot cor.

Us esperam a la nostra nova jungla perquè l’Elefant Verd no desapareix, simplement empren un nou viatge per terres desonegudes que esperam poder compartir amb tots vosaltres. No oblideu que l’Elefant és Verd perquè la serp era verda.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada