Missa i veneració d’una relíquia de Sant Francesc d’Asís a sa Coma

Avui festivitat de Sant Francesc, a l’església de Santa Maria de sa Coma a la missa celebrada a les 11 del mati, nombrosos turistes i comarins han tingut l’oportunitat de venerar una relíquia de Sant Francesc d’Asís. Una missa especial que sens dubte recordarem, a la mateixa han assistit les religioses Franciscanes del convent de Manacor, Sor Antònia Barceló, Sor Manoli Gómez, i Sor Flora Castillo.
Avui fa dos anys que Fra Pere Vallespir TOR, va ser ordenat prevere a la Seu pel bisbe Javier Salines. Moltes felicitacions per aquest dos anys de dedició a la Unitat de Pastoral de la zona costanera de Cala Millor, S’Illot, i sa Coma. i també com no, pels 53 anys que Fra Pere va complir el passat divendres dia 1 d’octubre.
Fotos reliquia i missa Sant Francesc 04-10- -2015 003Fotos reliquia i missa Sant Francesc 04-10- -2015 001

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada