Un octubre sensacional a Sa Màniga

L’Auditori de Cala Millor presenta noves activitats, amb LOLITA FLORES com a protagonista.

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha preparat un extens programa d’activitats per al mes d’octubre a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor. Dansa espanyola, teatre de primera, teatre per a les famílies, música, exposicions i cursos, que no vos podeu perdre.

El dissabte 3 d’octubre, la companyia Suite Espanyola (Madrid) presenta el seu treball ESENCIA FLAMENCA, espectacle que plasma tot el sentiment, la passió i el color de la dansa i música espanyoles. Suite Espanyola farà una sola funció a Mallorca! L’entrada costa només 13 €.

Cartell de LA PLAZA DEL DIAMANTE

Cartell de LA PLAZA DEL DIAMANTE

Un espectacle imprescindible és el del dissabte 17 d’octubre, en el qual la gran Lolita Flores interpreta el paper de Colometa a LA PLAZA DEL DIAMANTE, de Mercè Rodoreda, amb la direcció de Joan Ollé. Es tracta d’una producció del Teatro Espanyol de Madrid, que ve precedida per un èxit indiscutible de públic i de crítica. Les entrades costen 18 €.

La música arriba de la mà dels joves de la JUNGE CAMERATA ACADEMICA (Alemanya), que ofereixen un concert el dijous 22 d’octubre.

Per als més petits de la família, el dissabte 24 d’octubre, la companyia de teatre La Fornal presenta LA RATETA PRESUMIDA. L’entrada serà gratuïta. Recordau que no es permet l’entrada a menors de 3 anys i que les entrades es distribuiran únicament el mateix dia de la funció, a partir de les 15 h només a la taquilla de l’Auditori (no es faran reserves telefòniques).

El darrer espectacle del mes és l’estrena del text de Pau Quina, SIBÈRIA, que ell mateix dirigeix. Serà el dissabte 31 d’octubre, i compta amb la participació de Jesús Manuel Crespí, María José González i Nofre Jaume. L’entrada costa només 8 €.

Per altra banda, la sala d’exposicions de Sa Màniga presenta fins al 9 de gener la mostra NOVES PRESÈNCIES 2014. Una col·lectiva que inclou nou obres de joves artistes de Mallorca. En aquesta edició hi participen Lluïsa Febrer, Marta Font, Georgina Gamundí, Catalina Guardiola, Javier Izquierdo, Marta Juan, Tomàs Pizà, Guillem Rosselló i Mario Sainz, amb pintures, dibuixos, escultures i fotografies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.