Què en trobau?

Aquestes darreres setmanes la nostra lectora, Mariabel Servera, ens ha anat informant de diversos pobles de Mallorca que ja s’han proclamat antitaurins (enllaç). Trobau que Sant Llorenç també s’hi ha d’adherir?

Alguns ja van dir la seva opinió sobre el tema (enllaç), feis el mateix a través dels comentaris…

PD: Estaria molt bé saber si hi ha algun partit polític que vulgui dur aquest tema en el ple, i també saber, si es donàs el cas,  què votarien i per què. Mentre esperam la seva resposta (que no sé si arribarà) mai ve malament recuperar el vídeo de la taula rodona de Card.cat en què exposaren el seu punt de vista sobre “el respecte cap als animals” (la pregunta en qüestió es fa en el minutatge 1:52:12). Això és el que pensaven abans de les eleccions:

Un comentari a “Què en trobau?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada