Concert de sarsuela a Manacor

Comunicat de la Banda de Música de Manacor
El proper diumenge 18 d’octubre, la Banda de Música de Manacor oferirà un concert a l’Auditori de Manacor on interpretarà diferents fragments de sarsueles com La Gran Vía, Gigantes y Cabezudos, Luisa Fernanda o Doña Francisquita. En aquesta ocasió comptarà amb la col•laboració del cor de l’Associació Alumnes de la Universitat Oberta per a Majors, la coral del Real Club Náutico de Palma, la soprano Carmen Garí, el tenor Miquel Estelrich, el pianista Joan Sureda, i Concha del Mar a les castanyetes. Aquest gènere musical és molt conegut i apreciat pel públic manacorí i de la comarca, i la Banda ha fet molta feina per poder estar-ne a l’altura. Espera’m que el concert compleixi les expectatives i puguem oferir a Manacor el nivell musical que es mereix.
El concert serà a L’Auditori de Manacor a les 19:00h. Preu 5€.
El concert es repetirà al Teatre Principal de Palma el 25 d’octubre.
Banda de Música de Manacor

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada