Crònica del Port de Sóller-Cardassar

El Cardassar cau derrotat (1-0) a la seva visita al Port de Sóller.

Començava el partit amb els dos equips controlant les seves porteries i el centre del camp, i s’arribava al descans amb el 0-0 en el marcador. A la reanudació tot continuava igual, sense pràcticament cap ocasió de gol, fins que al minut 87 l’equip local, en un contraatac i amb un jugador llorencí enterra (Biel Toni), no aturaren el joc i marcaren l’u a zero definitiu.

Breus: Nadal cau davant Djokovich a la final de Beijin, mentre Muguruza aconsegueix la victòria. La selecció espanyola de futbol, ja classificada, s’imposa a Ucraïna.

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Tolo Roig representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.