Què en trobau?

Si feim cas de dos articles que ens han arribat, Tots moros o tos cristians (I) i Tots moros o tots cristians (II),   sembla que en alguns carrers els agents de Policia s’han posat estrictes en el compliment de  la llei. En canvi, que és el que denuncien aquests articles, fan els ulls grossos en altres carrers, com ara el Carrer Major i Santa Maria de Bellver.

I vosaltres què en trobau de tot plegat?  Usau els comentaris  per respondre.

2 comentaris a “Què en trobau?

 1. Alguns comentaris sobre aquest tema ja els teniu a http://card.cat/2015/10/06/tots-moros-o-tos-cristians/
  Igualment al facebook de la revista Francesca Santandreu Santandreu ha escrit: “Estic totalmente de cort ses lleis se eurien de fe cumplí a totom per igual. Pero casi tots opinen que es : ” el pueblo sin ley ” ¿ peque será ? Pues perque Sempre hi a favoritismes , I aixo es molt injust”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 4 vots)
 2. O han de fer complir la llei –naturalment, a tothom– o han de llevar els senyals de prohibit aparcar

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +7 (de 7 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada