Depuradora de sa Coma

El Consell de Govern autoritza una despesa de més de 2,6 milions euros per als costs de conservació, manteniment i explotació de la depuradora de sa Coma

 El Consell de Govern ha autoritzat una despesa de 2.628.977,37 euros per abonar a l’entitat Bellver, SA, els costs de conservació, manteniment i explotació de l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) de sa Coma, del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar.El pagament, previst per al període 2015-2017 a raó de 876.325,79 euros per any, és a càrrec dels pressuposts de la Comunitat Autònoma.

En la partida s’inclouen les despeses derivades de la tarifa específica per al tractament dels llots procedents de les estacions depuradores d’aigües residuals de Mallorca que establí el Consell Insular el 2014, motiu de l’actualització dels costos.

L’autorització del Consell de Govern és necessària per als expedients de despesa d’una quantitat superior a 500.000 euros.

Un comentari a “Depuradora de sa Coma

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada