Nota de comiat del Dr. Miquel Estelrich

Estimats llorencins i llorencines, carrioners i carrioneres
Vos escric per anunciar-vos que, des del 3 de novembre, ja no estic passant consulta a la UBS de Sant Llorenç ni a la UBS de Son Carrió, ja que m’he traslladat a la UBS de Cala Millor.

Ha estat una decisió dura, duríssima jo diria, a la qual tant de bo no hagués arribat mai, però les coses no sempre van així com un vol. Potser trobareu que ha estat un canvi sobtat, però encara que s’hagi duit a terme tan aviat la meva determinació ha estat molt pensada.

Les vivències que he tengut amb voltros no les oblidaré mai, fins al punt que me sent un llorencí més. Per això no vull que aquest trasllat sigui un comiat, sinó un “FINS SEMPRE”.

Me podria estendre molt més perquè, com podeu imaginar, quinze anys donen per molt… però es que no acabaria mai! I com que me compromet a continuar en contacte amb tots voltros, temps hi haurà per comentar i analitzar moltes coses.

Sigui com sigui serà molt difícil, gairebé impossible, trobar un lloc on me senti tan valorat i respectat, professional i personalment, com el que m’he trobat amb voltros.
Moltíssimes gràcies a tots i fins aviat,

Miquel Estelrich Alcover

14 comentaris a “Nota de comiat del Dr. Miquel Estelrich

 1. Un plaer ser un dels teus ” exclients ” . Tant na Caty com jo t,anyorarem .Cuidet , sempre ens quedarà Paris .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 5 vots)
 2. Estimat Miquel, puc entendre molt bé com et sents tot i que no és comparable el meu any i mig a la UBS de Sant Llorenç amb els teus 15 anys. Sé ben cert que al poble et trobaran a faltar, però com tu dius, el canvi ha estat necessari. Et desitjo molta sort en la teva nova consulta. Amb mi comptes com sempre, ja ho saps.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 6 vots)
 3. Gràcies per totes les consultes en aquests anys sempre amable, proper i comprensiu.
  Te desitj sort en aquesta nova etapa i no puc negar que malgrat visitar-te poc et trobaré a faltar.
  Una forta abraçada Miquel.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 4 vots)
 4. Moltes de gracies per tot Miquel! , segur que t’enyorarem molt! Et desitj de tot cor que et vagi molt be a la nova consulta , a vagades el canvis son necesaris i se cert que aquest canvi ha estat ben meditat, segur que tant a tu com a nosaltres ens costará molt , pero que tot sigui per a millor
  Una aferrada ben forta i ens tens aquí per el que necesitis

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
 5. Me sap molt de greu que ja no estiguis aqui tot hi que no hera de les millors clientes jeje menos mal……de tan en cuant una xarradeta amb tu me venia molt be. molta sort

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)
 6. Som sa filla de na Francisca Llodrá Salas, ha estat tota una sorpresa!Momare te trobarà a faltar.Grasies per tot i sort amb so destí nou.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 4 vots)
 7. Na Margalida Bauzá, ens fa arribar aquest comentari per a la seva publicació:

  Sa veritat es que no se com començar el missatge, intentaré que surti lo que hi ha dins el meu cor i així no pot sortir mai malament.
  T’escric quest missatge, Miquel per agrair-te lo bé que m’has cuidat al llarg de la teva estada de metge de capçalera a Sant Llorenç; com be saps he tengut una malaltia molt greu i, amb la teva ajuda i escolat, l’he superada.
  Gràcies Miquel. Cada vegada que, per motius metges, entrava a veure’t en el despatx sempre, sempre sortia molt confortada i amb un somriure.
  No sé com agrair-te la feina que has feta amb jo, sí, agraïment de tot cor!. I no perquè hagis decidir anar-te’n deixaràs de ser present. Gràcies
  Margalida Bauzá

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 2 vots)
 8. Francisca Veny. : Hola Miquel., he quedat molt sorpresa amb aquest canvi, te trobarem a faltar, ja que sempre que te nesesitavem,estaves a nes nostro costat, i a nels moments mes durs de la malaltia i final de la meva mare, vares està sempre pendent i al meu costat.. eu sento molt.. TE DESITG LO MILLOR I SORT.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 9. Duim mala sort, a Sant Llorenç, en el Centre de Salut, perquè ja se n’han anat un metge, una infermera i una administrativa, tots ells molt apreciats pels usuaris.
  Com deu esser?

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada