Eines per al debat lingüístic. Jubilats per Mallorca

L’associació Jubilats per Mallorca farà unes jornades sobre Eines per al debat lingüístic els propers 6 i 7 de novembre a Ca’n Alcover, Palma, carrer de Sant Alonso núm. 24.

PROGRAMA

Dia 6.

11 Arribada – inscripció . -repartiment de material.  11: 30 .- Presentació de la campanya de jornades Eines de debat.  11:45 .- Objectius d’aquestes jornades d’Eines per al debat lingüístic. 12 – Xerrada sobre la Declaració Universal de Drets Lingüístics. Joan Melià. 13, 15 .- Taller de debat I: Nacionalistes o ciutadans del món ? Junta directiva de Jubilats x Mallorca.  14: 30 .- Dinar

16 .- Utilització de material audiovisual i altres eines.- Eines a l’abast .- DUDL.- Carta europea de les Llengües Regionals i Minoritàries.- La llei de NL.- Utilització dels videos Jocs i paraules i Converses i anàlisi de ses guies didàctiques.  18,15 – Taller de debat II: El nom de la llengua//Els registres//La diversitat lingüística (Junta directiva de JxM) 20:- – .- Conferència: Racisme lingüístic a l’estat espanyol (Ferran Suay).

Dia 7

10: .- Eines per al cos a cos I (Ferran Suay i Gemma Sanginés). 11:30 – Berenar  12: – Eines per al cos a cos II (Ferran Suay i Gemma Sanginés). 13: – Taula rodona: “Cal estojar les camisetes???”  Joan Melià, Maria Antònia Font, Tomeu Martí.  14:15 .- Cloenda

 Confirmar l’assistència fins dia 4 de novembre a jubilatsxmca@gmail.com o al 620408709 (o missatge de text al mateix número). La participació és oberta a tothom que hi estiga interessat. (màxim de 50 persones per ordre d’inscripció).

jub

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada