Crònica: Cardassar-Espanya

El Cardassar no passa de l’empat (1-1) dins es Moleter.

L’equip llucmajorer amb necessitat de punts rapinya un empat.

Començava el partit i eren els visitants els qui obrien el marcador eren els visitants els que obrien el marcador. El Carde, com a equip local, i jugant davant un equip teòricament inferior, es va veure obligat a empènyer, però tots els rebots al centre del camp eren per l’equip visitant. Nando feia l’empat al transformar una pena màxima i quan pareixia que hi hauria partit, Pablo era expulsat i el marcador ja no es mouria.

Breus:

Nova Zelanda conquista la copa del mon de rugbi.

Rafel Nadal cau a la final de Basilea.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada