La revista Manacor Comarcal es fa ressò de l’èxit de l’estrena de Sibèria

A l’edició d’aquesta setmana la revista Manacor Comarcal, es fa ressò de l’estrena de la darrera obra de Pau Quina, Sibèria. Aquesta és la notícia.
“Sibèria”, més que un viatge llarg i misteriós
L’Auditori Sa Màniga de Cala Millor tancà la programació del mes d’octubre amb l’estrena de l’obra “Sibèria”, on el seu autor Pau Quina, engrescà al públic a un viatge llarg i misteriós, que no posa límits a la imaginació de l’espectador. Toca una sèrie de punts temàtics que conviden a reflexionar, a jugar un poc amb l’ambigüitat, i té també els seus moments còmics, gairebé de fina ironia. Els actors serverins Jesús Crespí , i na Maria José González, juntament amb el llorencí Nofre Jaume, són els protagonistes de l’obra. Uns protagonistes que es deixaren la pell a l’escenari, sens dubte una obra per repetir. Enhorabona al seu autor, Pau Quina.
2015-10-31 21.37.50

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada