Èxit de la Banda de Música de Manacor al Teatre Principal de Palma

Èxit de la Banda de Música de Manacor al Teatre Principal de Palma
El passat 25 d’octubre, la Banda de Música de Manacor va fer història anant a actuar al Teatre Principal de Palma. El programa va ser el mateix que una setmana abans s’havia interpretat a l’Auditori de Manacor. Els nervis i l’emoció per actuar en aquest lloc emblemàtic es veien a la cara dels músics, i la satisfacció en veure el públic del Teatre aplaudint de peu al final del concert va ser la millor de les recompenses, per als músics, i el seu director Eduardo Bernabé.
En aquesta ocasió, a part de la col•laboració de les corals i els solistes que actuaren a Manacor, comptaren amb l’actuació de vuit balladors de la casa d’Aragó a Palma que ballaren amb la música de la jota de Gigantes y Cabezudos.
pIMG_6252

Un comentari a “Èxit de la Banda de Música de Manacor al Teatre Principal de Palma

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada