Presentació del II Mercat gastronòmic del bolet

PRESENTACIÓ DEL 2n MERCAT GASTRONÒNIC DEL BOLET AMB ELS MILLORS I ELS XEFS MÉS CREATIUS DE MALLORCA I MENORCA

Dia: dilluns 16 de novembre
Hora: 10.30
Lloc: Taronja Negre Mar (Club de Mar – Moll Pelaires, s/n. Palma. Tel. 971 40 57 68 – Premsa i més informació 619771504)

Aprofitant que és temporada de bolets Xirimoia Factory i l’Ajuntament de Sant Llorenç reuneixen els millors experts en el món boletaire i alguns dels xefs més creatius de Mallorca i Menorca perquè durant dos dies, 21 i 22 de novembre, Sant Llorenç des Cardassar es converteixi en el centre neuràlgic del bolet. 10 xefs cuinaran en directe plats elaborats amb bolets, 7 foodtrucks es concentraran per cuinar amb bolets i hi haurà un Master Cuina conduït pel popular cuiner KoldoRoyo, on cuiners aficionats es disputaran qui fa el millor arròs amb bolets.

Dilluns, dia 16 de novembre, el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, presentarà les jornades acompanyat del xef Tomeu Caldenteny. També hi seran presents alguns dels cuiners que hi participen:

  • Miquel Gelabert, Restaurant Can March de Manacor
  • Marta Rosselló, Sal de Cocó de Sa Colònia de Sant Jordi
  • Tomeu Martí, Arume de Palma
  • Andrés Benítez, Taronja Negre Sant Llorenç
  • Sílvia Anglada, Es Tast de na Sílvia de Ciutadella
  • Rafel Perelló, 3/65 de l’Hotel Son Brull de Pollença
  • Víctor García, Cap Rocat de Llucmajor
  • Xesc Reina, Mestre sobrassader Can Company
  • Joan Bagur, Rels de Ciutadella
  • Tomeu Caldentey, Taronja Negre Sant Llorenç

També hi assistiran algunes de les persones encarregades de les foodtrucks que assistiran al mercat.

  • La Pick up
  • Variat
  • KoldoRoyo
  • Xiribio
  • Fusionfood
  • Taleca
  • Marabanscoffetruck

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada