El dia de les llibreries (a Artà)

M’havien convidat a contar un conte i m’hi vaig arrambar. Mira, vaig pensar, potser una nova experiència i, a més, em servirà d’entrenament. I cap allà manca gent! No vaig poder contar el meu conte, però vaig quedar meravellat de la bellesa del moment: nins i nines que conten contes a nins i nines en el sí d’una llibreria en el dia de les llibreries. Què més es podria demanar!

L’Elefant verd, aquest concepte de lliberia infantil, lúdica i alhora educadora, que no poguè arrelar a Sant Llorenç -deu ser cosa de l’agre de la terra?- es veu que, conjuntament amb Boliquets, comença a agafar volada a Artà

Dia llibreries

Un comentari a “El dia de les llibreries (a Artà)

  1. Moltes gràcies Guillem per aquestes paraules i gràcies per formar part, sempre, tan tu i na Catalina del somni Verd. Persones com vosaltres sou les que ho feis possible

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada