Marco Flores, un dels millors bailaors de flamenc, a l’auditori de sa Màniga

El dissabte 28 de novembre la companyia Marco Flores Flamenco Danza (Cadis) ofereix una sola funció a Mallorca del seu nou espectacle.

Dissabte 28 de novembre TRÁNSITO, amb Marco Flores,  a Cala Millor

Marco Flores presenta TRÁNSITO a l’Auditori sa Màniga

El nou espectacle de flamenc que la companyia Marco Flores Flamenco Danza presenta a Cala Millor és el resultat d’unir en una visió única la seva experiència vital i professional. Marco Flores presenta un treball molt personal que mostra el seu gran moment personal i creatiu. Tránsito és el fruit d’aquesta recerca, on el gran bailaor ha mirat al passat, l’ha rescatat i l’ha revisat des del present per poder continuar ballant el camí cap a la seva nova creació. La vida com a repte i, sobretot, la trobada amb la seva identitat artística fan que el seu ball es trobi en un continu TRÀNSIT.

Marco Flores, dissabte 28 de novembre, a l'Auditori sa Màniga

Marco Flores durant el seu espectacle de flamenc TRÁNSITO

Gràcies a Tránsito, l’espectador podrà veure en escena diversos pals del flamenc. Marco Flores és un dels bailaors més interessants del món del flamenc, amb un tall molt clàssic, amb molt d’art i amb una trajectòria plena d’importants èxits.

No vos perdeu l’oportunitat de veure i viure TRÁNSITO, un espectacle de flamenc únic. Un treball que ha rebut els premis de la critica al millor bailaor i al millor espectable. El podreu veure a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, el dissabte, 28 de novembre, a les 20 h.

Recordau que podeu comprar les entrades a taquilla o reservar-les al 971 587373.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada