Èxit de participació en el 2n Mercat Gastronòmic del Bolet que ha tingut lloc avui dematí al recinte de s’Estació de Sant Llorenç des Cardassar.
Els assistents han pogut degustar les tapes gourmet elaborades pels millors experts en el món boletaire i alguns dels xefs més creatius de Mallorca i Menorca. A la zona de s’Estació també s’hi ha instal·lat food trucks que han servit plats elaborats amb bolets, a més de paradetes on han venut bolets i productes relacionats amb el món boletaire.
De les 10 hores i fins a les 14,30 hores, els assistents al mercat han pogut seguir el Show Cooking Express Codorniu on hi ha participat els cuiners Miquel Gelabert del Restaurant Can March de Manacor; Marta Rosselló de Sal de Cocó de Sa Colònia de Sant Jordi; Tomeu Martí d’Arume de Palma; Andrés Benítez de Taronja Negre Sant Llorenç; Sílvia Anglada d’Es Tast de na Sílvia de Ciutadella; Rafel Perelló de 3/65 de l’Hotel Son Brull de Pollença; Víctor García de Cap Rocat de Llucmajor; Xesc Reina de Mestre sobrassader Can Company; Joan Bagur de Rels de Ciutadella; i Tomeu Caldentey de Taronja Negre Sant Llorenç.