Recomanacions del mes…per si arriba el fred.

Les ones electrodomèstiques arriben carregades d’històries de llibres. L’ós panda i el venedor ambulant de gelats us recomanen:

el tres menuts

– Els tres menuts. Qui menja què? Qui és amic meu? I tu on vius? Un estoig que conté tres llibres, un de tela, un per l’hora del bany i un altre de cartró. Ideals per disfrutar amb els més menuts de la casa durant diferents moments del dia. Característiques: texts breus articulats a partir de preguntes i respostes. Il·lustracions a gran tamany, amb colors plans i línies gruixades. Edat recomanada: a partir de 3 mesos.

els tres porquets

– La Caputxeta Vermella / Els tres porquets. Dos contes clàssic on un llop famolenc està decidit a empassar-se tothom que li passi pel davant. Afortunadament sempre hi ha un porquet més faner que els seus germans i un caçador disposat a orbir la panxa del llop. Característiques: les imatges en relleu ofereixen una experiència sensorial que segur que us encantarà. Edat recomanada: a partir de 4 anys.

benvinguda tardor benvingut hiver

– Benvingudes, estacions. Benvinguda, Tardor! Benvingut, hivern! Quaderns amb activitats ambientades a la tardor i l’hivern. Evitaran que us avorriu els dies de pluja, vent, fred i us divertiran d’allò més els dies de sol, que tanmateix, també n’hi ha. Característiques: les il·lustracions esquemàtiques de Carmen Queralt us guiaran en les diferents propostes plàstiques que s’hi plantejen. Edat recomanada: a partir de 4 anys.

No-he-fet-els-deures-perque_web no he fet..

– No he fet els deures perquè… una esplèndida, surrealista, divertida i excel·lentment i il·lustrada guia d’excuses elaborades pels grans Davide Cali (autor de L’enemic i Vull una mare robot entre una quarentena d’obres més) i Benjamin Chaud (autor de La canción del oso i de Pomelo entre d’altres) . De veres, no us la perdeu. Característiques: el text es presenta a partir d’oracions molt breus que responen a la pregunta “Aleshores, per què no has fet els deures?”. Les il·lustracons, per contra, estan plenes de personatges i accions que dónen vida al conjunt de les excuses, que, per altra banda, no tenen desperdici. Edat recomanada: a partir de 6 anys

arriba el senyor Flat la canço del parc la guerra del bosc salvem el nautilus

L’agus i els monstres. L’Agus és un espavilat, vaja, que de vegades té molta cara, però també és encantador, suposo que en coneixereu més d’un com ell. En fi, que entre d’altres defectes, l’Agus sol tenir l’habitació força desendreçada i d’una habitació així no en poden sortir altra cosa que monstres. Caracterísitques: combinació lliure de text i imatges, en ocasions segueixen una estètica pròpia del còmic, en d’altres text i imatges d’estremesclen i en d’altres la imatges ocupa tot l’espai de la doble pàgina. La narració en primera persona, les oracions breus i directes, juntament amb la brevetat de cada un dels capítols fan d’Agus i els montres una lectura molt atractiva per als joves lectors. Edat recomanada: a partir de 8 anys.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada