L’Ajuntament modifica les normes urbanístiques per destinar una part de la parcel·la situada al carrer Mare Selva de sa Coma a equipament esportiu

En el ple de dia 19 de novembre de 2015, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha aprovat la modificació puntual núm. 24 de les Normes Subsidiàries (NNSS) per tal d’introduir l’ús esportiu en el solar que disposa l’Ajuntament al carrer Mare Selva, 2 de Sa Coma d’uns 7.000 metres aproximadament, on hi té construït el local de la Policia local, la Delegació de Sa Coma, la biblioteca municipal i la Unitat Sanitària de Salut.

Pista de pàdel de sa Coma.A les NNSS aprovades l’any 1995 no es va tenir en compte, dins la planificació urbanística, l’ús esportiu d’aquest solar.

El consistori té previst l’ampliació de la zona costanera i per això ha aprovat la modificació d’ús a l’àmbit d’aquest solar que es tramitarà davant el Consell de Mallorca per a l’aprovació definitiva.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada