Primera victòria de l’equip de volei Es Cardassar

Dissabte passat l’equip cadet va poder disfrutar de la seva primera victòria de la temporada, a dins Cide, després de les dues primeres derrotes. El resultat va ser un 1-3 (25-14/19-25/21-25/25-27). El partit va començar dirigit per l’equip de casa, però al segon set Es Cardassar va reiniciar-se i es va posar al davant durant tot l’encontre. El partit va ser molt igualat i les jugadores varen poder disfrutar i demostrar la feina feta durant aquests darrers mesos damunt la pista.

El següent dissabte 28 al pavelló Marga Fullana l’equip juga a les 10.00 contra el Muro “B”. Us hi esperam per disfrutar i animar les jugadores carrioneres i llorencines.

(D’esquerra a dreta) Damunt: Maria Bassa, Maria Sansó, Julia Jin Fullana, Lídia Mascaró, Aina Maria Massanet. Davall: Mercè Gomila, Marga Sansó, Maria de Lluc Sureda, Laura Muñoz. Entrenadora: Xisca Duran

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada