Sa Coma celebrà el Dia Internacional contra la violència cap a les dones

El passat dilluns dia 23, a la Delegació de sa Coma l’educadora social Marta Nebot, va presentar els actes organitzats en motiu de la celebració el dia 25 de novembre, del Dia Internacional contra la violència cap a les dones. La regidora dels Serveis Socials, Maria Galmés, va exposar la necessitat de conscienciació per a part de tots per tal d’evitar i pal•liar en lo possible la violència cap a les dones. Es varen projectà diferents vídeos i la pel•lícula “Te doy mis ojos”, que va ser seguida amb interès pels assistents.
El dilluns dia 30 de novembre a les 20.00h a la biblioteca de Sant Llorenç, esta prevista la “Xerrada: tipus d’amor, la parella saludable”, a càrrec de Teresa Ramos, sexòloga.
Fotos  Día no violència contra la dona 23-11-2015 007
Foto: Marta Nebot presentadora de l’acta, la regidora Maria Galmés, Nena Brunet de la Delagació, i Joan Toni Salas, Assistent Social de sa Coma, amb representants de l’Associació de Veïns de sa ComaFotos  Día no violència contra la dona 23-11-2015 003

Fotos  Día no violència contra la dona 23-11-2015 005

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada