Aquest diumenge… Sibèria

Si vos vau perdre l’obra de teatre Sibèria, escrita i dirigida per un servidor, i interpretada per Nofre Neula, Jesús Crespí i María José Rodríguez, teniu una nova oportunitat de degustar-la aquest proper diumenge, 13 de desembre, a les 19 hores al Teatre de Vilafranca. 

Us record la sinopsi:

Què conta Sibèria? Un viatge llarg i misteriós? Sí i no… L’enyorança de dos amants separats per la llunyania? Sí i no… Una història d’amor amb un toc de swing? Sí i no… Els límits que pot tenir la imaginació? Sí i no…

Sibèria és això i moltes coses més, i cada espectador l’hi ha de posar els qualificatius que consideri més adients. Perquè Sibèria es pot interpretar de moltes maneres… i segur que cada espectador en treu la seva pròpia lectura. O no…

SIBERIAV vilafranaca cartell

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada