Desorganització als centres de Salut

El que només  havia sentit com a queixa esporàdica a un company ha acabat sent una realitat generalitzada… de la qual s’ha fet ressò fins i tot la premsa. Estic xerrant del caos que hi ha hagut aquests dies als centres de salut de Sant Llorenç i Son Carrió. La causa sembla haver estat la falta de metges (i de substituts), a part d’errors informàtics importants, que, tot plegat, ha provocat molta desorganització.

Ampliació de la notícia:

Notícia al Diario de Mallorca 

2 comentaris a “Desorganització als centres de Salut

  1. Jo també m’hi vaig trobar! El matí no vaig poder dur el nin a Sant Llorenç perquè no hi havia pediatra, per això el vaig dur el capvespre a sa Coma. Damunt les 16 h quan feia una estona que esperàvem va sortir una infermera i ens va avisar que aquella tarda no hi hauria ni pediatre ni administratiu. Noltros hi anàvem d’urgència, però estava ple de gent que tenien cita. A més, ens varen dir que no anàssim a Son Servera perquè tampoc n’hi havia. La gent estava indignada. I no és per a menys. I ahir vaig telefonar per demanar cita i per a la pediatra a Sant Llorenç donen per dia 22. Esper que aquest problema de manca de personal o d’organització se solucioni aviat per al bé de tothom.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada