Els Reis d’Orient a sa Coma

A pesar de les inclemències del temps (no ens en queixarem, però,  ja que ja era ben hora i la terra ho necessitava) els Reis Mags arribaren puntuals a la seva cita amb els nins i nines de Sa Coma carregats de regals i il·lusions.

Això sí, canviaren la seva ubicació habitual (el taulell situat a la plaça) per l’església, ja que necessitaven estar a cobri a causa de l’aigua. S’ha de reconèixer que això al principi provocà alguns problemes ja que per problemes tècnics de  so quasi no s’escoltaven els noms dels nins i nines pels altaveus. Per sort, el problema s’arreglà aviat i la festa continuà amb normalitat.

Enhorabona a tota la gent que col·laborà perquè els més petits gaudissin de la festa.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada