Presentació dels punts de càrrega de vehicles elèctrics a Sant Llorenç i a sa Coma

Dijous dematí es varen presentar els dos punts de càrrega de vehicles elèctrics que hi ha instal·lats al terme de Sant Llorenç: n’hi ha un a la plaça de l’Ajuntament de Sant Llorenç i un altre, al pàrquing de la Delegació de sa Coma.
vehicleLa implantació d’aquests dos punts de càrrega elèctrica ha estat subvencionada en un 50% per la direcció general d’Energia i Canvi Climàtic de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears i el 50% restant pels Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

L’enginyera de Baixa Tensió, Neus Sastre, ha explicat que els vehicles elèctrics tarden dues hores en carregar-se i que en total hi ha 38 punts de càrrega de baixa tensió repartits per Mallorca. Els vehicles tenen una autonomia de 150 quilòmetres una vegada que carregats al 100%. Baixa Tensió és l’empresa instal·ladora certificada dels punts de càrrega a diferents municipis de l’Illa
Sant Llorenç des Cardassar forma part de la iniciativa impulsada pel Govern de les Illes Balears i adreçada a la millora del medi ambient, i que marcarà una primera fita històrica decisiva per la implantació de la mobilitat elèctrica a les nostres Illes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada