Pizza de coliflor sense farina

Passats foguerons i senyorets ja podem començar “l’operació bikini”.
Aquest és un plat deliciós, molt lleuger i apte per celíacs o vegetarians. 

Base de pizza de coliflor, baixa en hidrats de carboni i boníssima.
 
Ingredients
  • 1 coliflor mitjana
  • 1 ou gran, lleugerament batut
  • 1 1/4 tasses de formatge mozzarella ratllat
  • 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
  • Sal i pebre negre acabat de moldre 
  • Salsa de tomàtiga 1/4 tassa
  • 1 tassa de cherry a rodanxes per la meitat
  • Fulles d’alfàbrega fresques (opcional)
 
Elaboració
  1. Treim el tronc a la coliflor i esmicolam la coliflor.
  2.  La triturem fins que quedi com un “arròs de coliflor o farina de coliflor”.
  3. El traspassem a una pella o cassola, li tirem una mica d’aigua i ho cuinem durant uns 20 minuts.
  4. Deixam refredar i la traspassem a un padaç de cuina, escorrerem fins que eliminem tota l’aigua.
  5. Passam la massa a un bol amb una mica de pebre de caiena, formatge parmesà ratllat, alguns tocets de formatge de cabra (opcional) i un ou.
  6. Barrejam bé.
  7. En una safata de forn, posam paper vegetal i estenem bé la massa, posam paper transparent sobre i li donam forma rodona aixecant una mica les voreres.
  8. Treim el paper transparent i cuinem 40 minuts a uns 180º o quan la massa estigui daurada.
  9. Ara montam la nostra pizza.
  10. Salsa de tomàquet, mozarella fresca, cherry i una mica d’alfàbrega (els ingredients són a la vostra elecció)

Bon profit!

pizza pizzacoliflor

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada