Magdalenes d’espelta i anous.

Us ve de gust unes magdalenes per berenar?
Magdalenes d’espelta amb Anous

Ingredients:

  • 3 ous
  • 1 tassó suc taronja
  • ½ tassó oli girasol
  • 250 grs sucre
  • 250 grs farina d’espelta
  • 100 grs anous
  • 1 sobre llevat

Elaboració:

  • Enceneu el forn a 180º
  • Prepareu els tassonets de paper (24 aprox.)
  • Batre els ous amb sucre, us ha de quedar una crema escumosa.
  • Afegir el suc i l’oli, mescleu molt bé.
  • Tot seguit els anous capolats a gust (jo prefereixo molt fi).
  • Quan teniu aquesta mescla, aneu afegint la farina i el llevat per tandes.
  • Abocar ¾ de pasta per tassonet.
  • Ideal per intolerants a la lactosa.

2016-02-12 17.15.09

 

Bon profit!!

4 comentaris a “Magdalenes d’espelta i anous.

  1. Per motius de salut no puc menjar qualsevol farina, sempre d’espelta blanca o integral, de fet el pa, la pasta fresca, coques, panades, etc, sempre és amb farina d’espelta. El que vull saber es quina has utilitzat.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada