Magdalenes d’espelta i anous.

Us ve de gust unes magdalenes per berenar?
Magdalenes d’espelta amb Anous

Ingredients:

  • 3 ous
  • 1 tassó suc taronja
  • ½ tassó oli girasol
  • 250 grs sucre
  • 250 grs farina d’espelta
  • 100 grs anous
  • 1 sobre llevat

Elaboració:

  • Enceneu el forn a 180º
  • Prepareu els tassonets de paper (24 aprox.)
  • Batre els ous amb sucre, us ha de quedar una crema escumosa.
  • Afegir el suc i l’oli, mescleu molt bé.
  • Tot seguit els anous capolats a gust (jo prefereixo molt fi).
  • Quan teniu aquesta mescla, aneu afegint la farina i el llevat per tandes.
  • Abocar ¾ de pasta per tassonet.
  • Ideal per intolerants a la lactosa.

2016-02-12 17.15.09

 

Bon profit!!

4 pensaments a “Magdalenes d’espelta i anous.

  1. Per motius de salut no puc menjar qualsevol farina, sempre d’espelta blanca o integral, de fet el pa, la pasta fresca, coques, panades, etc, sempre és amb farina d’espelta. El que vull saber es quina has utilitzat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.