Us ve de gust unes magdalenes per berenar?
Magdalenes d’espelta amb Anous
Ingredients:
- 3 ous
- 1 tassó suc taronja
- ½ tassó oli girasol
- 250 grs sucre
- 250 grs farina d’espelta
- 100 grs anous
- 1 sobre llevat
Elaboració:
- Enceneu el forn a 180º
- Prepareu els tassonets de paper (24 aprox.)
- Batre els ous amb sucre, us ha de quedar una crema escumosa.
- Afegir el suc i l’oli, mescleu molt bé.
- Tot seguit els anous capolats a gust (jo prefereixo molt fi).
- Quan teniu aquesta mescla, aneu afegint la farina i el llevat per tandes.
- Abocar ¾ de pasta per tassonet.
- Ideal per intolerants a la lactosa.
Bon profit!!
Enhorabona bona recepta…la farina d’espelta blanca o morena?
Com diu la recepta és d’espelta, però la pots fer amb qualsevol farina.
Per motius de salut no puc menjar qualsevol farina, sempre d’espelta blanca o integral, de fet el pa, la pasta fresca, coques, panades, etc, sempre és amb farina d’espelta. El que vull saber es quina has utilitzat.
Hola de nou Magdalena, sa que he comprat jo es semi-integral.