Dia dels enamorats

14 de febrer dia dels enamorats.
No!. No es vol fomentar, des d’aqui, aquesta coneguda imatge grotesca, superficial i comercial del dia.
Però potser es bona avinentesa per pensar sobre el què, qui, com, quan, per a què s’estima.

Si s’entra a imatges de Google i en el cercador es posa el nom del famós fotògraf Doisneau, la primera eu hi sur és la coneguda “besada” (que mot de temps es va considerar espontània i, segons conten, després es descobrí que era una composició).

Sobre aquesta bella imatge s’hi descriu una definició d’amor atribuida a Maturana (que em te el cor captivat), “Amor: l’altre sorgeix per a mi com a legítim altre en la convivència. Sense prejudicis i sense expectatives”

Si així ho desitjam, ja tenim per pensar una mica

doisneau_kiss1

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada