Crònica Cardassar- At. Santa Eugènia

El Cardassar goleja el Santa Eugènia (4-0) amb moltes baixes.

Al primer temps els dos equips es tantejaven i només una centrada del juvenil B, Polit al cap del davanter llorençí, J.Mas, (abans els 2 porters ja s’havien lluÏt) desfeia la igualada inicial i amb aquest resultat s’arribava al final dels primers 45 minuts.

A la segona part els grocs sortien més decidits i arribaven els gols per als de casa: Nando amb un autèntic golàs feia el tranquilitzador 2-0  i tornava ser J.Mas, en una jugada amb molta picaresca, que feia el tercer i ja a al final, B.Polit marcava el definitiu 4-0.

Breus:

Theim derrota a Nadal a les semifinals d’Argentina i la final a Almagro i es fa amb el torneig.

Espanya guanya la eurocopa de futbol sala.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada