Pep de s’Aigua… sorprenent sorpresa als 40 anys

No vull començar aquest petit agraïment al nostre quinto “ PELAT MÉS VELL” sense copiar una frase del llibre COSAS QUE NADIE SABE de n ´Alessandro d´Avenia :

la mitad del camino de nuestra vida “

Aquest dissabte 20 de febrer vàrem assistir , més ben dit , anàvem a una celebració de l’aniversari d’en Pep de s´Aigua ( 4/02/1976) a SON BARBOT, que havia convidat familiars , amistats i un grapat de quintos per celebrar els 40 anyets. En Pep ja mos havia comentat setmanes abans que li feia molta il.lusió de celebrar-ho i de fer una festeta.

Fins aquí tot correcte , però el que ningú sabia , excepció de 4 o 5 “compinches” , era que s’al·lot tenia preparat casar-se i que ja duia unes setmanes maquinant i organitzant s’esdeveniment sense que na Carme ho sabés.

Idò sí!!! SORPRESA , SORPRESA !!!

Li va demanar sa mà a na Carme just entrar a Son Barbot amb el capell de pistoler que li tenien preparat per sa festa.

Vaja una cosa guapa i inesperada que mos havia preparat en Pep . Na Carme i n´Antònia Maria més emocionades que mai celebraren “los tres” un casament molt singular i carregat d´emocions i felicitat. No hi faltà de res, en Pep Gall, mestre de cerimònia, i els nebots de la “vila “ mos feren riure , recordar, emocionar i qualque llàgrima vesa , aliances de casament que ja tenien feia una quants d´anys, no hi faltà musica ni regals , fins i tot un “PASEILLO “ de noces a l´estil Son Barbot patrocinat per l´Assossiació sin papeles de Q-76.

Enhorabona Pep i gràcies per compartir unes hores de la teva felicitat amb uns companys de classe, uns companys que hem sebut recuperar aquella infància amb records de l’escola , del carrer, d´amistat i de bregues , de gelosies i d´alegries, de bons i mals moments . Tot plegat són records que mos ajuden entendre que anam creixent .

No vull acabar sense fer una reflexió a tots els quintos del 76 amb la frase que segueix de n´Alessandro d´Avenia :

Nos descubrimos en el centro de la existencia , en el cruce entre generaciones , y asistimos a la marcha de los abuelos , a la vejez de los padres, al nacimiento de los hijos.Esta novela surge del privilegio de parar en el cruce , ahí donde se ven más claramente el camino realizado y el que queda por recorrer.”

Enhorabona Pep de part de tots els teus quintos, en especial de la “directiva” , i que poguem recórrer la meitat del camí que ens queda amb molta salut i bona companyia.

Associació sin papeles Q-76

3 comentaris a “Pep de s’Aigua… sorprenent sorpresa als 40 anys

 1. Moltes gràcies a tots els que ens vareu acompanyar i fereu que la festa,encara fos més especial.
  Uns moments,imatges,records..paraules…que n’Antonia Maria,na Carme,i jo,sempre recordarem com una vetllada inolvidable.
  Esper que passaseu un bon gust de tot el que es va aconteixer aquell vespre,perque noltros,hem passarem molt.
  Gràcies a tots.
  PD: No se si fer una altre festa de 40 aniversari,ja que sa meva,va quedar en un no rés després d’anunciar ses noces…jajaja

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada