El jazz de Xavi Torres Trio a l’Auditori sa Màniga

El dissabte 5 de març, a les 20 h, XAVI TORRES TRIO ofereix un concert de jazz molt especial a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Formen aquest trio de músics Xavi Torres al piano, Joan Porcel al contrabaix i Vic Moliner a la bateria.

El seu repertori inclou composicions originals del seu pianista, Xavi Torres, que cerquen la personalitat del trio, una veu pròpia a partir de l’empremta d’un ampli ventall d’influències musicals que van des de Brad Mehldau, Keith Jarret i Wayne Shorter, fins a The Beatles, Stevie Wonder i Radiohead, passant per Bach, Beethoven i Ravel.

 

Xavi Torres Trio, guanyador del Premi al millor solista a l’International Jazz Competition d’Amsterdam, ha realitzat concerts al Festival Internacional de Jazz de Reus, al Festival de Dixieland de Tarragona i al Festival de Jazz de Banyoles, així com a les sales Jamboree Jazz Club, a l’Auditori de Barcelona, Sunset de Girona, Keyboard Jazz Lounge de Reus, o el Blue Note i el Badcuyp a Amsterdam, entre d’altres.

Joan Perol, contrabaix; Xavi Torres, piano; Vic Moliner, bateria

Joan Perol, contrabaix; Xavi Torres, piano; Vic Moliner, bateria

 

Ara arriba a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor per seduir el públic amb aquest magnífic concert de jazz, que no vos podeu perdre.

Les entrades costen només 8 € (anticipada), 10 € (taquilla) i les podeu reservar al 971 587373.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.