Què en trobau?

Xerrant de circulació, un altre tema candent i lluny de solucionar-se és el del carrer d’Artà. Com que hi he viscut molts d’anys crec que xerro amb propietat quan dic que  el desviament, a diferència de la carretera de Son Servera (passeig n’hi diuen ara), no ha sorgit efecte i passen exactament el mateix nombre de cotxes que abans, amb un hàndicap: ara s’hi pot aparcar mentre la circulació continua sent en doble sentit, amb la pertinent reducció d’espai que això suposa.

Així les coses, pots trobar-hi escenes com aquesta, amb dos cotxes (un en primer pla, l’altre en el fons) aparcats malament:

SAM_9102

 

I alertau… no estic criticant la furgoneta ni l’altre cotxe del fons (a pesar que és vera que no estan ben aparcats). Sé de molta gent que per la zona aparca així aposta, cansada que li tomin el mirall (a causa de l’estretor del carrer i la velocitat que duen  els cotxes) i jo mateix potser si ho hagués sabut també li hagués aparcat abans que algú que frisava  em tomàs  de mala manera el retrovisor (per cert, sense deixar-me el seu número de telèfon ni res). Però això també du que els vianants no puguin circular bé per l’empedrat (sobretot si duen cotxet o cadira de rodes)… i tot fa que sigui un peix que es mossega la coa.

Un tema que no sé si interessa molt als polítics (a la taula rodona, en plena campanya preelectoral cap partit  es va voler mullar) però que és ben present i molest.

I vosaltres què en trobau?

2 pensaments a “Què en trobau?

  1. 59 centímetres és la mida de la voravia d’aquesta carretera (dir que és un carrer és mentir) de davant ca nostra.

    Que algú m’expliqui com volen que aquesta via sigui transitada per persones si ni tan sols hi caben els cotxets d’infant més petits, i ja no en parlem dels més grans o d’una persona en cadira de rodes o un caminador.

    La solució com ja vaig dir l’ha de prendre un especialista en aquests temes, tenint en compte les futures intervencions que es puguin fer a la resta del poble, ara bé el que s’ha de millorar sí o sí és l’amplada de les voreres.

  2. Potser sí… De totes si aixemplam empedrats, posam aparcaments i deixam la circulació en doble sentit… No sé si el carrer donarà per tant. Potser haguem de descartar alguna cosa. Però les voravies han de tenir un mínim de centímetres això és clar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.