“Una residència!”

Es el sentir majoritari d’un grup relativament ampla de gent, sobre la necessitat més important que te el nostre municipi.

L’enquesta amb valor estadístic (aleatòria, personalitzada…) és una excel·lent eina de captació d’opinions.Si és així, per què no s’usa de forma habitual?. Vet aquí el que en podria ser una proximació

2 comentaris a ““Una residència!”

  1. Gràcies. La pretensió de l’article no era altra que evidenciar que, a vegades, no acaben de coincidir els interessos/possibilitats dels polítics amb les necessitats/desitjos dels altres ciutadans.
    Però quan, pel carrer, et topes amb persones amb qui tens poca relació habitual, i s’aturen per dir-te: “Volia xerrar amb tu!. Si per això de sa residència necessitau firmes, comptau amb ses de sa nostra família!”, segurament vol dir que has tocat fibra sensible.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada