Què en trobau?

Pareix que el tema que està creant més controversia durant aquests dies és l’aprovació inicial de la petonalització del carrer Balandres amb el conseqüent desviament del trànsit cap al carrer Mare Selva.

Sou dels que pensau que el projecte és necessari i no hi ha motiu de preocupació? O sou dels que creis que el carrer Mare Selva no està preparat per suportar un augment tan considerable de trànsit? Potser teniu un altre raonament o alternativa?.

En definitiva, Què en trobau?

2 comentaris a “Què en trobau?

 1. Si fos possible reconduir el trànsit més enllà del Mare Selva (i pel que es diu… està difícil, a pesar que m’agradaria veure un informe oficial i seriós sobre l’assumpte) no seria una mala idea, però si es fes la peatonalització i l’emebelliment en tot el carrer ja que faria atractiva tota la zona. Però fer-ho només al tram de davant l’hotel no canviaria molt la cosa i només beneficiaria als clients d’aquell hotel en concret, un benefici massa particular per tanta moguda, no?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)
 2. Vivint a la carretera d’Artà (carrer Mossen Salvador Galmés) de Sant Llorenç no puc evitar sentir empatia amb els veinats de l’entorn de l’Avinguda Mare Selva de Sa Coma. El perill i molèsties de l’augment de trànsit a aquest vial, es multipliquen quan es combinen amb aquest urbanisme tan típic de l’equip de govern que a les obres noves dona una preferència exagerada als vehicles motoritzats i no té en compte per a res les persones que es desplacen a peu. Les mateixes voreres estretíssimes (al contrari de les del carrer Balandres) que compliquen el passeig a peu per a molta gent i que veuen encara més capada la seva estretor amb uns fanals que inexplicablement es col·loquen al bell mig de la voravia -fet que havent-me fixat en altres pobles només passa al municipi de Sant Llorenç- i que fan definitivament impossible el trànsit per a gent amb cadira de rodes, cotxets, caminadors…
  Val a dir que a partir d’ara la denominació “Zona residencial” amb la que es solia anomenar aquests carrers i edificis perdrà molt del seu significat i també perdran els habitatges part del seu valor, valor residencial que els seus habitants hagueren de pagar en el seu moment.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 4 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada