Espipellades

Seguint l’exemple de na Isabel Preysler i en Mario Vargas Llosa, la meva dona i jo hem acordat divorciar-nos i vendre l’exclusiva a la revista “Hola!”. També ho vàrem proposar a Card.cat pel mateix preu, però els editors no varen anar de res.
L’any que ve, si ens presenten una bona oferta, per ventura ens tornarem casar…

 * * * * *

 Ara que n’Ana Mato s’ha quedat sense feina, pobreta, si vol, pot venir a arrabassar herba a sa Blanquera, que amb aquestes brusques és segur que en naixerà ben a voler. I que no es pensi que farà feina de franc: li pagaré deu o dotze euros l’hora, que li bastaran per omplir el dipòsit del jaguar.

 * * * * *

 -Que s’arribaran a posar d’acord o haurem de tornar votar?
-Quinze dies –més o manco– abans d’acabar el termini, cada un dels quatre partits farà un sondeig privat i segons el que surti es decantarà per una o altra opció. Això sí, tots diran que han pres la decisió que prenguin pensant més en la gent que en el propi partit.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada