Succés a Son Servera

Fa mal dir-ho però una adolescent serverina de 19 anys ha mort, presumiblament víctima  de violència de gènere. La proximitat del cas i la reflexió que m’ha provocat m’ha duit a escriure aquest trist i reivindicatiu article. 

Precisament aquesta setmana que s’ha celebrat el dia de la Dona per reivindicar la igualtat de gènere el destí ha volgut que ben a prop haguem viscut un cas de presumpte violència de gènere. Això només vol dir una cosa: malauradament encara ens falten molts de dies de la Dona a celebrar  perquè encara tenim molt de camí per recórrer.

Tot això, a més, s’ajunta amb un debat que he tengut avui amb un company meu de feina, professor d’Ètica, sobre el vel que duen algunes adolescents marroquines a classe. No és que hi estàs d’acord ni el defensàs, però me qued amb una frase que m’ha dit: “Pau… i saps que en du la nostra societat de vels invisibles també….”. Malauradament avui aquest vel s’ha fet més visible que mai i ben a prop d’aquí. Cal pensar-hi i molt.

Enllaços a la notícia: Diario de Mallorca 

Un comentari a “Succés a Son Servera

  1. Per desgràcia vivim a un país a on de cada dia més es potencien aquestes actituds sobretot als mitjans de comunicació.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada