Volei Es Cardassar

Dissabte l’eqiup femení de volei de Sant LLorenç va jugar a dins Muro, un partit llarg i intens, que ens va dur fins al tie break.

El primer set el varen començar guanyant les jugadores llorencines bastant còmodes, adaptant-se al joc de les jugadores contràries, cosa que va fer que les jugadores rivals poguessin jugar i així dur un ritme de partit igualat. Això va ser negatiu per l’equip llorencí.

Finalment el resultat final va ser favorable a l’equip de casa, amb un marcador de: 33-35/25-21/25-20/21-25/15-11, i el partit va durar aproximadament 2 hores.

Demà dimarts 15, jugam a Sant Llorenç a les 19:30 al pavelló Margalida Fullana, contra el segon classificat de la lliga: “Entreculturas Montesion”, partit on esperam veure la cara més positiva de l’equip, intentant agafar el joc de l’equip contrari.

1

IMG-20160314-WA0001

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada