Els grups “Seven Go” i “New Gang”, de 9Ritme, a la final europea de “Vive tu Sueño” a París

Aquest cap de setmana passat, l’estudi i associació de ball 9Ritme de Manacor i el seu director Miki Galmés, juntament amb els seus dos grups de competició Seven Go (categoria baby) i The New Gang (categoria cadet) han participant al campionat Nacional “VIVE TU SUEÑO” celebrat a Madrid. Aquests dos grups, van ser seleccionats per a passar a aquesta final nacional a la gala celebrada el passat novembre a Cala Ratjada.

A la final Nacional de Madrid, el grup Seven Go, va quedar en primera posició de la seva categoria i el grup The New Gang, va quedar en sisena posició després d’haver estat seleccionats entre més de 100 grups de tot Espanya per participar a la final de Madrid amb un total d’uns vint grups de la mateixa categoria.

Els dos grups, aconseguiren a Madrid ser seleccionats per actuar i competir a la final Europea de París 2017.

Dona l’enhorabona a 9Ritme i a tots els participants de “Vive tu Sueño”, ja que varen demostraren un nivell de ball altíssim a les gales d’aquest cap de setmana a Madrid.
DSC_0445-crop

DSC_0449

DSC_0450

IMG-20160314-WA0006

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada