La cançó de la setmana

Mai me cansaré de recomanar el film Oh Brother, dels germans Cohen, i protagonitzat entre d’altres per George Clooney.  Primer per ser una curiosa revisió de l’Odissea  emmarcada dins l’Amèrica profunda de la Gran Depressió i segon, que és el que aquí més ens importa, per una banda sonora espectacular.  De fet, record haver anat quasi directament del cinema a la tenda de discos a comprar-me-la. I mesos després guanyaria merescudament l’Oscar a la millor bso.

La força musical d’Oh Brother ja la vaig mostrar aquí amb I am a man of constant sorrow, dels The Soggy Bottom Boys, però és que cada cançó del disc és una petita joia i segur que tornarem repetir. Avui concretament us mostro  una cançó popular religiosa cantada a capella per la gran veu d’Alison Krauss, Down to the river to pray, i acompanyada únicament  per un coro. Qui sap.. potser la coral llorencina s’anima a cantar-la…

Pel que fa a Alison Krauss és una de les grans veus nord-americanes reconegudes mundialment. Ha aconseguit diversos discos de platí i 27 grammy (quasi res). A part, també toca el violí i se la sol emmarcar dins l’estil bluegrass. Us deix la seva interpretació en directe del tema esmentat:

Un comentari a “La cançó de la setmana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada