Agraïment a la regidora Antònia Bauzà pel seu interès per la zona costanera

Benvolguda Antònia, moltes gràcies pel teu interès i preocupació en millorar la recollida de la zona costanera. Però molt del que passa és degut a la manca d’informació per part de l’ajuntament, no són totes les persones que tenen accés a les noves tecnologies i utilitzen smartphones. Una bona informació escrita com la que heu fet dels sis mesos de govern podria servir.
Per posar un petit exemple durant més de quatre mesos veïnats de Cala Millor han acudit a la Delegació de sa Coma, a posar instancies per la brutor del carrer Platja de Cala Millor, on els contenidors estaven dipositats damunt l’únic aparcament per a minusvàlids que hi ha just al costat de correus. Jo mateixa he posat fins a tres instancies. A la fi el diumenge dia 20 de març han retirat els contenidors i passat a un altre indret del carrer.
Un dels problemes de la brutor de la zona costanera és que hi ha molts de petits apartaments llogats per particulars que no informen als inquilins del telèfons i horaris de recollida de fems.
El que ha de fer l’ajuntament és una bona campanya divulgativa i conscienciar a la gent que s’han de respectar als horaris, obligant als llogaters a informar als inquilins de la recollida del fems i altres objectes.
Ja que no som els veïnats que hem de presentar denuncies quan s’aturen cotxes i furgonetes davant ca nostra a tirar papers, ferros, escombraires, i fems. És l’ajuntament que ha de posar informació als punts de recollida, i vigilar per fer complir les normes.
No és un problema de fa unes setmanes és un problema endèmic de fa molts d’anys. Un petit exemple: els tres solars particulars que s’han netejat al carrer Garballo i Heura que eren un niu rates i de brutor, han tret carros de compra del antic Caprabo d’aquests solars ( no era el propietari que havia embrutat els solars, ell els ha netejat). Hi ha moltes zones verdes públiques responsabilitat de l’ajuntament que no estan cuidades.
Estaria bé que convoqués una reunió amb les associacions de tot el terme municipal on poder escoltar de primera mà els problemes i necessitats per tal d’aconseguir entre tots un municipi més net i millor. És responsabilitat de tot l’equip de govern que s’hauria de implicar en millorar tot el nostre municipi, no és un problema de Delegats. Ja que ells fan el que poden però no sempre aconsegueixen el que demanen. És d’agrair l’esforç que ha fet el Delegat de la zona costanera Nicolau Bordal, per acabar amb aquest i altres problemes.
Aquesta ha estat la imatge turística durant quatre mesos al carrer Platja de Cala Millor.
carrer Platja Cala Millor IMG-20160223-WA0001DSCF3213

Un comentari a “Agraïment a la regidora Antònia Bauzà pel seu interès per la zona costanera

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada