Ars Musicae a l’Espai 36

Demà dimecres, a les 20h:
Concert instrumental de música dels segles XVII i XVIII a càrrec d’Ars Musicae. El preu de l’entrada és gratuït.

“ARS MUSICAE”
L’orquestra de cambra barroca “Ars Musicae” és la formació orquestral permanent de l’associació “Forum Musicae”. Associació per a la divulgació de les Ciències de la Música, que neix amb la voluntat de ser un centre dinamitzador dels ensenyaments musicals de les Illes Balears i que té entre els seus objectius el de PROMOCIONAR JOVES INTÈRPRETS. Des de la seva fundació a l’any 2002, “Ars Musicae” centra la seva feina en l’estudi de la interpretació històrica i l’aprofundiment del repertori dels períodes barroc i clàssic.

arsmusicae

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada