Crònica: Espanya – Cardassar

El Cardassar va visitar al colista i empatà (2-2).

L’equip llorencí es va desplaçar fins a Llucmajor disposat a aconseguir la victòria.

Començava a rodar la pilota sobre la gespa de LLucmajor i per mediació de”Nando”, quan els de Mayordomo golejaren primer i amb el 0-1 s’arrribava al descans.

Ja al segon temps, tornaria ser “Nando” el que faria el 0-2 al minut 80. L’arbitre de l’encontre va aturar el partit durant 10 minuts però els locals després de fer l’1-2 no es conformaren i aconseguirien el gol de l’empat definitiu, resultat que no va contentar a cap dels 2 equips.

Breus:

Djocovik guanya el Master 1000 d’Indian Walles.

Tant en motos com cotxes, arranca el mundial.

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Tolo Roig representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.