L’Ajuntament de Sant Llorenç inicia les obres de reforma i actualització de l’estació de bombeig de sa Coma II

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha iniciat les obres necessàries per a la millora de l’estació de bombeig sa Coma II, una actuació necessària a causa de l’obsolescència dels materials estructurals i les conseqüents i freqüents avaries.

20160315_122142

 

 

 

 

 

Dia 15 de març es va dur a terme la signatura de l’acta de replanteig per iniciar les obres amb l’assistència del regidor Nicolau Bordal per part del Consistori de Sant Llorenç; Salvador Padrosa, director de ARQPRO, empresa redactora del projecte i que executarà també la direcció d’obra i la coordinació de seguretat i salut; i Juan Manuel Albertí per part de l’empresa constructora Moncobra S.A. El pressupost per a aquesta actuació és de 95.494,57 euros i el termini previst d’execució és de dos mesos.

El batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigrós, assenyala que “aquesta era una actuació molt necessària, i per això avançam la inversió a l’espera que després el Govern, a través de la Conselleria de Medi Ambient, ens la torni via cànon de sanejament “.

Ja s’han duit a terme actuacions a les EBAR de s’Illot i de Cala Millor II, i ara es començarà amb les de sa Coma II. Aquesta estació comptava amb unes bombes d’una antiguitat de més de 15 anys que patien freqüents avaries.

Les bombes actuals es canviaran per altres que juntament amb les de l’estació sa Coma III podran evacuar un cabal de 1.170 m3/h fins a la depuradora.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada