No té solució. De veres?

Fa molts de mesos que des de card.cat venim denunciant l’estat d’abandonament del punt de recollida de fems de sa Teulera. Brutor acumulada, restes de poda, enderrocs, contenidors insuficients, acumulació de fems i, per si faltava alguna cosa, ara s’ha produït un incendi. Personalment, a través de l’aplicació informativa de l’Ajuntament he denunciat repetides vegades aquests fets i no he rebut cap resposta més enllà del correu automàtic que indica que estam fent feina per arreglar-ho.

No entenc perquè no es retiren els enderrocs i les restes de poda, no es posen més contenidors i no es fa una neteja a fons de la zona. Si hi ha alguna qüestió que se’ns escapa, tal volta des de l’Ajuntament ens ho podrien explicar.

La realitat, el dia d’avui, és que aquest punt de recollida de fems s’ha convertit en un lloc insalubre i perillós que dubt que passàs la revisió dels serveis de la Conselleria de Salut o de Medi Ambient.

No es tracta de culpabilitzar a l’usuari (responsable de deixar en un lloc inadequat restes que no són susceptibles de reciclar o de cremar) o a l’Ajuntament (responsable de no tenir cura suficient del servei), es tracta d’acabar i controlar un focus de brutor i de rates i cercar solucions per evitar que aquestes imatges es repetesquin sistemàticament.

5

2

34

Un comentari a “No té solució. De veres?

  1. Deus anar equivocat, Tomàs, perquè a la pàgina web de l’Ajuntament diu que: “Al municipi de Sant Llorenç des Cardassar vetllam per una correcta gestió de totes les fraccions de residus, treballant per donar els serveis necessaris que ens permetin eliminar de la manera més correcta i respectuosa amb el medi ambient aquelles restes que podem generar a les nostres llars o als nostres negocis”.
    I les pàgines web dels ajuntaments no diuen mentides, no és ver?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada