Què en trobau?

Ara que ja s’ha obert definitivament l’Espai 36 i hem tengut uns dies de portes obertes ja podem donar la nostra opinió sobre aquesta nova estructura. Què vos pareix? Està ben dissenyat? Ha quedat atractiu? Tendrà un bon ús? Com s’ha d’usar? Què hi falta? Què hi sobra? Què vos ha sorprès positivament?

Aquestes i moltes més preguntes (les que volgueu) podeu contestar a través dels vostres comentaris. Participa i digues la teva!

En Pep Mosca i na Catalina Ferrer ja ho han fet, sigues tu el proper.

4 comentaris a “Què en trobau?

 1. Personalment trob que ha quedat un edifici atractiu, modern i sobretot pràctic: a la sala grossa hi poden fer des de teatre de petit format fins a concerts, ball, cinema… i les diferents sales petites poden aglutinar les classes d’adults, conferències, presentacions de llibres, actes d’associacions, petits cinefòrums… Just el que el poble necessitava ja que havia de recórrer a espais no preparats com Escola nova, Ca ses Monges o Biblioteca.

  Igualment trob bona idea que es pretengui que sigui més que un teatre, sinó que la sala de totes les associacions, que el puguin usar lliurament. com si fos el casal de tots. Això sí, aquesta bona idea necessita d’una gran organització de l’ajuntament i d’una responsabilitat per part de les associacions que l’usin.

  Com en totes les coses també hi ha detalls que no trob tant positius. Per ex la sala grossa trob que està bé de pla per veure concerts, fer balls, teatre popular… però sense unes grades inclinades no se pot fer segons quin tipus de teatre o cinema. No pot venir per ex algú de Manacor o Son Servera a veure posem per cas una obra de Rafel Duran i està al seient 100 sense gens d’inclinació. Segurament no tornarà a venir. Per això l’ajuntament hauria de comprar unes grades supletòries movibles per aquest tipus de teatre, o directament descartar-lo i que el faci Sa Màniga (una altra possibilitat que s’ha de contemplar perquè no se solapin entre els dos).

  Igualment, a pesar que no sigui tan romàntic com na Catalina Ferrer pel que fa a l’estructura de l’edifici (preferesc que sigui pràctic i modern… i a més jo el que enyor no és el cine Rigal és es Glopet ji ji ji), coincidesc amb ella que no es pot convocar un Consell de Cultura per triar un nom i després desentendre-te’n i posar el primer que se t’acut. Igualment trob que falta un bar… un bar dóna vida abans i després de les actuacions, durant el ball o els concerts (que haurem d’anar fins a s’Olímpic i tornar?). Vaig sentir a dir que posar un bar a un espai públic du una sèrie de problemes… no sé si de llicència o de diners… però per ex a Artà en tenen i Sa Màniga també (no gaire usat en aquest darrer cas). Potser algú que se n’entengui o algú del mateix ajuntament ens ho podria explicar…

  En resum un bon edifici necessari que ja tenim. Ara bé un bon espai pot ajudar però sobretot depèn de la bona programació i que la gent hi vagi i li doni vida. A Barcelona anava sovint a un cuchitril d’espant però la gent i la programació li donaven l’encant, que al final és el que conta. De nosaltres depèn.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 4 vots)
 2. Ahir vaig anar al concert d’Ars Musicae –molt bé, per cert– i vaig trobar dos emperons a la sala principal.
  El primer no té remei, perquè essent una sala multiús el trespol no queda més remei que estar nivellat, per la qual cosa el públic no veu els músics que estan situats a la banda de darrere de l’escenari.
  El segon sí que té remei. L’aire condicionat fa massa renou i destorba l’audició. Si el de l’auditòrium Sa Màniga –i els dels altres auditòriums que conec– no en fa, el de Sant Llorenç tampoc n’ha de fer.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)
  • Un motiu més idò Pep, com deia abans, per comprar unes grades inclinades movibles per aquest tipus d’actes. Així que sí que té solució.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada