Tenim la solució

L’altre dia en Felip i jo vàrem celebrar­ un simpòsium –heu vist, quina paraula més culta!– per mirar de trobar solució a la manca de govern que hi ha per devers Madrid i, a força de donar-li més i més voltes n’hem arribat a trobar dues, de solucions, què us pensàveu? I com que ens agrada compartir allò que creiem que és bo per Espanya les posarem al vostre abast, per si trobau que convendria aplicar-les. Vet-les-aquí:

Una. Tancaríem els quatre capdavanters dins un quarto, a pany i clau, sense menjar, i no els deixaríem sortir fins que s’haguessin posat d’acord; és molt probable que abans de Pasqua ja tenguéssim president i tots els ministeris coberts.

Dues. Si, per caparrudesa, consentien morir-se de fam abans de deixar-se tòrcer el braç, convocaríem unes noves eleccions generals però hi posaríem una condició: que cap dels 350 diputats que tenim ara es poguessin tornar presentar. Us pareix que hi consentirien?

Tot d’una després del simpòsium férem un tempteig entre diversos polítics per veure què trobaven de les nostres propostes i na Susanna Díaz, en Monedero i en José Ramon Bauzà es decantaren per la segona opció.

De res.

(A la fotografia, n’Ariadna després de sentir la nostra proposta)

2 comentaris a “Tenim la solució

  1. La primera opcio me pareix que ja se va fer per elegir Papa,ademés a pa i aigo …i va funcionar

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada