Tenim la solució

L’altre dia en Felip i jo vàrem celebrar­ un simpòsium –heu vist, quina paraula més culta!– per mirar de trobar solució a la manca de govern que hi ha per devers Madrid i, a força de donar-li més i més voltes n’hem arribat a trobar dues, de solucions, què us pensàveu? I com que ens agrada compartir allò que creiem que és bo per Espanya les posarem al vostre abast, per si trobau que convendria aplicar-les. Vet-les-aquí:

Una. Tancaríem els quatre capdavanters dins un quarto, a pany i clau, sense menjar, i no els deixaríem sortir fins que s’haguessin posat d’acord; és molt probable que abans de Pasqua ja tenguéssim president i tots els ministeris coberts.

Dues. Si, per caparrudesa, consentien morir-se de fam abans de deixar-se tòrcer el braç, convocaríem unes noves eleccions generals però hi posaríem una condició: que cap dels 350 diputats que tenim ara es poguessin tornar presentar. Us pareix que hi consentirien?

Tot d’una després del simpòsium férem un tempteig entre diversos polítics per veure què trobaven de les nostres propostes i na Susanna Díaz, en Monedero i en José Ramon Bauzà es decantaren per la segona opció.

De res.

(A la fotografia, n’Ariadna després de sentir la nostra proposta)

2 pensaments a “Tenim la solució

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.